Věk je jen číslo. Toto místo je plné inspirací, jak “zastavit čas”… Jak se cítit a vypadat stále mladě.


CELULITIDA? KONEČNĚ ŘEŠENÍ PRO VŠECHNY….

17. květen 2019   MUDr. Gabriela Horová   3 minuty čtení

Jaro je tady a s ním často skloňovaná celulitida. Máme ji (téměř) všechny a přečetly si o ní také už (téměř) vše. Nechci na tomto místě opět připomínat její příčiny a co všechno bychom měly dělat, abychom ji alespoň trošku držely “na uzdě”…

CELULITIDA? KONEČNĚ ŘEŠENÍ PRO VŠECHNY….CELULITIDA? KONEČNĚ ŘEŠENÍ PRO VŠECHNY….

Chci se s vámi podělit o “přístrojové naději”, která nám svitla v podobě technologie UNISON od BTL a jež se po prvních zkušenostech jeví jako zázrak!

 

I letos na největším estetickém kongresu světa v Monte Carlu AMWC 2019 jsem pátrala mimo jiné po novinkách v oblasti modelace postavy a odstraňování celulitidy. Přístroj UNISON mě oslovil okamžitě nejen pro svůj kompaktní a estetický vzhled, ale zejména proto, že se může pyšnit FDA (U.S. Food and Drug Administration) certifikací z USA, což deklaruje nejen bezpečnost, ale zejména účinnost přístroje. V USA je v praxi používán již rok, v Evropě se prodává od letošního roku.

 

CELULITIDA? KONEČNĚ ŘEŠENÍ PRO VŠECHNY….

 

Neváhali jsme ani chvilku a v Praze si domluvili školení a praktické předvedení. Sami jsme byli nadšeni efektem po jediném ošetření! Následovala objednávka a dnes, uprostřed sezóny, vám přístroj již můžeme nabídnout na naší Klinice MEDICAL BEAUTY v Plzni (jako první v celém západočeském regionu, třetí v republice).

 

CELULITIDA? KONEČNĚ ŘEŠENÍ PRO VŠECHNY….
 
 

V čem tkví unikátnost přístroje? Jde o kombinaci dvou energií (tepelné = radiofrekvence a mechanické = rázová vlna), které působí současně na tukovou buňku podkoží i na kolagen pokožky. Dokáže tak najednou ovlivnit všech 5 hlavních příčin celulitidy…

 

CELULITIDA? KONEČNĚ ŘEŠENÍ PRO VŠECHNY….

 

Pokud jste již zkoušela ošetření SPM-Vacupress či jinou podtlakovou masáž baňkami, dáte mi za pravdu, že jde o “lehce” bolestivé ošetření. Musíte docházet minim. 2krát týdně, celkem minimálně 12krát, aby byl efekt viditelný. Oproti tomu ošetření UNISONem je  “za odměnu”- jde o příjemnou a teplou přístrojovou masáž, stačí vám pouze 4 návštěvy a čas ušetříte i na samotné proceduře - při stejných partiích je to jen 24 minut versus 40minut.

 

Jediným mínusem by se mohla zdát cena (náklady na přístroj byly opravdu vysoké), ale i tu se snažíme držet co nejníže: 5.500 Kč za 24min (cca o 40% nižší cena než v Praze, v USA se cena za jedno ošetření pohybuje okolo 1.000$). Prestižní americký časopis Women’s Health zařadil v článku z 2.5.2019 přístroj BTL UNISON mezi 6 nejlépe fungujících na odstranění celulitidy, z toho jen dva jsou neinvazivní!!! (nedochází k poruše integrity kůže). Odkaz na článek je zde https://www.womenshealthmag.com/beauty/a19984521/best-cellulite-treatments/.

 

CELULITIDA? KONEČNĚ ŘEŠENÍ PRO VŠECHNY….
 
 

Jsme skutečně hrdí, že právě na naší Klinice MEDICAL BEAUTY v Plzni vám můžeme tuto revoluční možnost, jak navrátit oblastem stehen, zadečku, ale i bříška či paží zase krásně hladkou pokožku, nabídnout. Víte, že si zakládáme na tom, že vám nabízíme pouze účinné metody, a díky tomu se těšíme vaší velké důvěře - děkujeme vám! Od května již máme za sebou řadu ošetření a naše nadšení neopadá - těšíme se i na vás!

 

Vaše MUDr. Gabriela HOROVÁ, MBA

 

P.S. Ošetření na naší klinice provádí Bc. Terezka Matějů, která provádí i vstupní konzultace zahrnující kontraindikace. Omezením není ani vysoké BMI, ani vysoký stupeň celulitidy.


Hodnocení

Hodnocení: 3.26 hvězdiček / Hodnoceno: 27x


Čtěte také...

4 originální tipy na vánoční dárky pro ženu

4 originální tipy na vánoční dárky pro ženu

Přiznejme si, že muži to s námi nemají jednoduché - z mnoha důvodů. Ulehčeme jim to aspoň před Vánoci, nespoléhejme na jejich důvtip a raději jim přímo naservírujme, co by nás potěšilo. Stačí ponechat “nenápadně” otevřený notebook na příslušné stránce, či ještě lépe poslat přímo odkaz:)) Partner b…

Proč je Power Plate ten nejlepší pohyb pro ženu

Proč je Power Plate ten nejlepší pohyb pro ženu

Často od svých klientek slýchávám, jak moc dobře na svůj věk vypadám…. Což je super, protože to rozhodně dodá sebevědomí:) Co dělám pro svoji postavu? Důležité jsou dvě informace: 1. genetikou to nebude - oba rodiče jsou silní - jemně řečeno:) 2. nikdy jsem nedržela žádnou dietu.

10 tipů, jak na pigmentové skrvny

10 tipů, jak na pigmentové skrvny

Začněme od konce: pigmentové skvrny už máme a chceme se jich zbavit. Doporučuji vyhledlat estetického dermatologa a nechat si poradit, jinak vynaložíte zbytečně mnoho financí na různé “zaručeně bělící” prostředky a výsledkem budete zklamaná. A hlavně si budete jisti, že jde pouze o benigní hyperpigm…


Krásné rty = krásná tvář

Krásné rty = krásná tvář

Plné, krásné, atraktivní. Přesně takové byly ještě donedávna vaše rty. Najednou jakoby jim ale něco chybělo. Kontura? Tvar? Objem? Možná je to všechno dohromady.





Filorga Laboratiories Paris Česká společnost estetické a laserové medicíny World Society Interdisciplinary Anti-Aging Medicine American College of Lifestyle Medicine