Věk je jen číslo. Toto místo je plné inspirací, jak “zastavit čas”… Jak se cítit a vypadat stále mladě.


Krásné rty = krásná tvář

23. leden 2018   Nela Drunecká   2 minuty čtení

Plné, krásné, atraktivní. Přesně takové byly ještě donedávna vaše rty. Najednou jakoby jim ale něco chybělo. Kontura? Tvar? Objem? Možná je to všechno dohromady.

Krásné rty = krásná tvářKrásné rty = krásná tvář

Stejně jako zbytek obličeje i naše rty totiž poznamenává věk. Projeví se to především drobnými vráskami kolem úst a úbytkem jejich objemu. A ten jim nyní můžeme v několika krocích vrátit!

 

Krok první – základem je zdraví

Rty jsou totiž jeho neoblomnými svědky. Ukazují stav našeho pitného režimu, pokud je nedostatečný, rty to prozradí jako první. Stejně tak nás usvědčí z nedostatku vitaminů – zvláště pak vitaminů řady B. Pokud ho máme málo, rozpraskané koutky jsou tu. Na rtech se také mohou objevit různé infekce, například afty nebo téměř každému známý opar. Pokud se tyto infekce opakují, mohou poukazovat na sníženou imunitu.

 

Krok druhý – ošetřující sérum

Pokud se vám na vašich rtech poslední měsíce něco nezdá, začínají vás trápit droboučké vrásky a připadá vám, že jejich objem už není to, co býval, vyzkoušejte ošetřující sérum určené pro tento problém. Sérum obsahuje vitaminy, minerály, látky podporující tvorbu kolagenu a elastinu a samozřejmě kyselinu hyaluronovou. Díky ní jsou rty hydratované a získávají znovu svou plnost a konturu a navíc i přirozený lesk.

 

Krok třetí – nebojte se výplní

Výplně na bázi kyseliny hyaluronové jsou ideálním řešením pro okamžitou obnovu objemu a kontury rtů. Jedná se o ošetření, které provádí zkušený lékař a jeho efekt je okamžitý. Výplně se do rtů aplikují pomocí tenkých jehliček a celý zákrok zabere jen pár minut. Protože rty jsou i bohatě nervově zásobené, obvykle před aplikací výplně lékař rty znecitliví. Například pomocí svodné anestézie. Bolesti se tak skutečně bát nemusíte a plnými rty se budete pyšnit po řadu měsíců.

 

Krok čtvrtý – méně může být více!

Ano, máme pro vás jedno varování. Sníte o plných rtech a jednoho dne si konečně necháte jejich objem vyplnit. Potom vás napadne, že by mohly být ještě o maličko plnější. A plnější. A ještě plnější. A průšvih je tady - už několik měsíců běháte s "kachním" rtem a nikdo se vám to neodvážil říct. Při aplikaci injekčních výplní do rtů totiž velmi snadno můžete ztratit kritický pohled na věc. Proto, pokud se tomuto problému chcete vyhnout, dejte na naši radu – najděte si takového lékaře, který má estetické cítění a nerozvážné kroky Vám případně rozmluví.


Hodnocení

Hodnocení: 3.18 hvězdiček / Hodnoceno: 34x


Čtěte také...

Jak udržet balanc pleti v letních měsících?

Jak udržet balanc pleti v letních měsících?

Léto je v plném proudu a s ním i příval horkých dnů. Chcete svoji pleť nastartovat a dostat do rovnováhy? Jděte do toho! Pleť obličeje je nejohroženější částí kůže těla. Je vystavována mnohem více vnějším vlivům než ostatní části partie, protože ji prakticky téměř nikdy nezahalujeme. Je také mnohem…

CELULITIDA? KONEČNĚ ŘEŠENÍ PRO VŠECHNY….

CELULITIDA? KONEČNĚ ŘEŠENÍ PRO VŠECHNY….

Jaro je tady a s ním často skloňovaná celulitida. Máme ji (téměř) všechny a přečetly si o ní také už (téměř) vše. Nechci na tomto místě opět připomínat její příčiny a co všechno bychom měly dělat, abychom ji alespoň trošku držely “na uzdě”…

Co si žádá pleť, když zima končí?

Co si žádá pleť, když zima končí?

Co si žádá pleť, když zima pomalu končí a jaro už vystrkuje růžky? Pokud dáme pleti včas vždy to, co je pro ni v danou chvíli nejpotřebnější, účinně tak zpomalíme stárnutí. A můžeme tak činit v domácích podmínkách nebo o něco účinněji u “odborníků na pleť” - u kosmetiček či estetických dermatologů (…






Filorga Laboratiories Paris Česká společnost estetické a laserové medicíny World Society Interdisciplinary Anti-Aging Medicine American College of Lifestyle Medicine