13. duben 2020   klinika MEDICAL BEAUTY   1 minuta čtení

„V Česku i Evropě jsme jedineční propojením péče o vnější krásu a vnitřní zdraví. Jedno bez druhého neexistuje.“ MUDr. Gabriela Horová, MBA

Rozhovor se spoluzakladatelkou KLINIKY MEDICAL BEAUTY MUDr. Gabrielou Horovou, MBA pro časopis VOGUE 2/2020Rozhovor se spoluzakladatelkou KLINIKY MEDICAL BEAUTY MUDr. Gabrielou Horovou, MBA pro časopis VOGUE 2/2020

Jaký zákrok děláte nejraději?

Mám dva oblíbence, 8-point-lifting a MD -Codes podle doktora Mauricia de Maio. Je to komplexní omlazení unaveného a vlivem gravitace povadlého obličeje jen na bázi různého stupně zasíťované kyseliny hyaluronové. Klientka odchází s okamžitým efektem, tudíž nadšená, což je motor a nejlepší zpětná vazba moji krásné práce.

O co je u vás největší zájem?

Pozitivním trendem posledních let je, že už i české ženy více sází na rejuvenaci a prevenci stárnutí, než jen na napravování již vzniklých škod. Sestavuji klientům roční anti-aging plán, který zohledňuje aktuální stav pokročilosti stárnutí a návaznou kombinaci ošetření tak, aby z něj byl maximální benefit při minimálních nákladech. V průběhu roku nemusíte řešit, co je pro vás nejvhodnější a na co byste se právě měli objednat. Přes deset let zkušeností ukazuje, že investice do anti-aging plánu se vyplatí. Stárnete pomaleji a přirozeněji.

Jaký je podle vás současný trend?

Jednoznačně minimalismus a přirozenost. Přefouklých tváří, rtů a ztuhlých obličejů jsme se přesytili. Ženy raději investují do prevence, aby zůstaly samy sebou i ve vyšším věku.

V čem se vaše klinika liší od ostatních?

Tím, že řešíme vzhled a zdraví zároveň. Využíváme nejmodernější poznatky včetně analýzy střevního mikrobiomu a genomiky. Spolupracujeme s předními světovými klinikami, například s Mayo Clinic v USA. Ctíme účinnost a osvědčenost metod, ty které nefungují, u nás na klinice nenajdete.

Hodnocení

Hodnocení: 3.17 hvězdiček / Hodnoceno: 12x

Čtěte také...

CELULITIDA? KONEČNĚ ŘEŠENÍ PRO VŠECHNY….

Jaro je tady a s ním často skloňovaná celulitida. Máme ji (téměř) všechny a přečetly si o ní také už (téměř) vše. Nechci na tomto místě opět připomínat její příčiny a co všechno bychom měly dělat, abychom ji alespoň trošku držely “na uzdě”…

4 originální tipy na vánoční dárky pro ženu

Přiznejme si, že muži to s námi nemají jednoduché - z mnoha důvodů. Ulehčeme jim to aspoň před Vánoci, nespoléhejme na jejich důvtip a raději jim přímo naservírujme, co by nás potěšilo. Stačí ponechat “nenápadně” otevřený notebook na příslušné stránce, či ještě lépe poslat přímo odkaz:)) Partner b…

Proč je Power Plate ten nejlepší pohyb pro ženu

Často od svých klientek slýchávám, jak moc dobře na svůj věk vypadám…. Což je super, protože to rozhodně dodá sebevědomí:) Co dělám pro svoji postavu? Důležité jsou dvě informace: 1. genetikou to nebude - oba rodiče jsou silní - jemně řečeno:) 2. nikdy jsem nedržela žádnou dietu.

Novinky z 21. Světového kongresu IMCAS v Paříži

Světový kongres anti-aging medicíny IMCAS v Paříži patří k vůbec největším setkáním odborníků ať už jde o počet účastníků (více než 10 tisíc z celého světa) či přednášejících (745), jednotlivých sekcí (265) nebo vystavovatelů (265).

Filorga Laboratiories Paris Česká společnost estetické a laserové medicíny World Society Interdisciplinary Anti-Aging Medicine American College of Lifestyle Medicine